V.C. Fietsen  |  Leuvensesteenweg 52  |  3191 Hever - Boortmeerbeek  |   info@vcfietsen.be  |  015/27.06.00  |  BTW BE 456 969 275 

Zoeken

Beste klanten,

Ook wij zijn gesloten vanaf 12:00u deze middag omwille van de voorzorgsmaatregelen van onze regering. We houden de verdere ontwikkelingen in de gate en houden jullie uiteraard op de hoogte.

Alvast bedankt voor jullie begrip.

Wij hopen op een goede gezondheid voor iedereen!

Jean-Paul Van Campenhout

16 keer bekeken

Wegens de maatregelen van de overheid betreffende het corona virus zijn wij gesloten op zaterdag 14, 21 en 28 maart. Vanaf dinsdag kan u uiteraard terug bij ons terecht van 09:00 tot 19:00 uur en dan starten onze opendeurdagen!
4 keer bekeken

Vanwege de maatregelen van onze regering zullen wij vanaf heden op zaterdag sluiten tot en met 3 april. Doorheen de week kan u nog steeds bij ons terecht van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 19:00 uur.


Omwille hiervan zal ook ons opendeurweekend niet door kunnen gaan, om jullie toch te laten genieten van onze uitzonderlijke kortingen gaan we deze de rest van de maand maart toepassen! Vanaf dinsdag 17 maart krijg je dus dezelfde acties als tijdens het opendeurweekend!


Uiteraard nemen wij ook onze voorzorgsmaatregelen en volgen wij strikt alle hygiënische voorschriften zo kan u vb. ten alle tijden uw handen wassen of ontsmetten. Wij raden ook aan om zoveel mogelijk met bancontact te betalen
7 keer bekeken